Hi, I am an happy lightbox
|
|
|
|
|
|
|
+31 (0)20 3081048
LOGIN   
PRODUCTS SECTORS SERVICES BRANDS
PRODUCTS
SECTORS
SERVICES
BRANDS
   

Analis is distributeur en producent van wetenschappelijke apparatuur en totaalinrichting voor laboratoria. Als partner hebben wij oplossingen voor o.a. research, life sciences, biotechnologie, in-vitrodiagnostiek en industriële kwaliteitscontrole. Bij ons vindt u 90 jaar expertise en ervaring.

Onze passie is meedenken met onze klanten voor de beste oplossingen. Voor u als klant zijn we een Nederlands bedrijf met een hoofdzetel in België.
Analis sa/nv is marktleider en profileert zich door zijn jarenlange samenwerking met talrijke leveranciers van kwaliteitsmerken zoals Randox, Dirui, Taylor Hobson, ViciVision, Esco, Rephile, Artel, Kogene en in België Beckman Coulter. Onze mensen zijn experts in hun vak. Ze halen voldoening uit de samenwerking met u bij het realiseren van een optimale oplossing en dit dankzij de producten, procesoptimalisatie, de juiste technologie en technische, applicatie- & installatiesupport. Analis is trots dat het kwaliteitssysteem voldoet aan alle eisen en in het bezit van o.a. de ISO 9001:2008 en ISO 13485-certificaten met als scope productontwikkeling, productie, distributie en technische support.

OUR MISSION: Helping with Scientific Expertise and Innovative Solutions.
OUR VISION: Be recognized as a Provider of Solutions for Laboratories
OUR VALUES REP

 

    

BIOBANKING ASKION

ARTEL WORKSHOP


WORKSHOP ARTEL Pipettes & Automated Liquid Handling Systems
22 JANUARI 2020 - Rotterdam Science Tower -  Meer info

LABMEUBILAIR ARDESTA

Ervaring en knowhow maken elk project - zowel standaard- als maatconcept - tot een gewaardeerd succes.

TECHNISHOW


Come to see us at Technishow booth 11A060. Click here to get your free ticket!


EEN TEAM EXPERTS VOOR ELK TOEPASSINGSGEBIED

LABORATORIUMMEUBILAIR

ARDESTA is gespecialiseerd in het ontwerp, de vervaardiging en de installatie van laboratoriummeubilair. Expertise ligt aan de basis van de succesvolle projecten en dit zowel voor standaardontwerpen als uitvoeringen op maat. De samenwerking tussen ARDESTA en ANALIS biedt laboratoria efficiënte totaaloplossingen want de plaatsing van laboratoriummeubilair en wetenschappelijke apparatuur sluit naadloos op elkaar aan.

CEOFIX - IVD DIAGNOSEKITS

Analis sa/nv is ISO13485-gecertificeerd.
Het Analis R&D-lab behaalde het ISO13485:2003- en EN13485:2012-certificaat voor zijn in-vitrodiagnoseproducten op basis van capillaire elektroforese. Deze omvatten hemoglobine A1c en hemoglobine A2 alsook humane serumproteďnen.

 


FOLLOW US ON  FOLLOW US: